ТУРИЗЪМ ПРЕЗ ВСИЧКИ СЕЗОНИ

Курортен комплекс Цигов Чарк се намира на 8 километра от Батак и на 24 километра източно Велинград, на брега на язовир Батак по пътя между двата града.
Разположен в обширна открита местност със средна надморска височина 900-1100 метра брега на живописния язовир Батак, в близост до ридовете на родопския връх Голяма Сюткя (2186 м)
Това уникалното местоположение прави курорта идеално място за туризъм през цялата година. В околността са разположени множество хижи и хотели където можете да отседнете сред красотата и кристално чистият въздух на Родопите.


Двуетажна вила "Михаела"

Разположена е в близост до брега на язовир Батак с великолепен изглед към него и на 50 метра до центъра на курортен комплекс Цигов Чарк - чудесно място за прохладна почивка през лятото и ски-ваканция през зимата.

Вилата предоставя на разположение на своите гости луксозен хол, просторна трапезария, баня и санитарен възел на първия етаж. Както и три спални, баня и санитарен възел на втория. Вилата е оборудвана с цифрова телевизия, вградени кухненски ел. уреди, хладилник, камина, холова гарнитура. Умело е съчетан дискретния лукс с уюта на планинска вила, даваща чудесна възможност да изживеете една незабравима почивка! Максималният капацитет на вилата е 9 човека.

С възможност за наемане на три вили в непосредствена близост - Вила "Михаела", Вила "Канадска", Вила "Алпийска" с общ капацитет 19 души.


Едноетажна вила "Канадска"

Заобиколена от красива борова гора нашата вила създава атмосфера на спокойствие и удобство. Тук Ви очаква мечтаната почивка сред тишина и спокойствие, бягството от забързаното ежедневие и завръщането към близкия контакт с природата.
Вилата предлага на своите гости две спални, хол с телевизор и оборудван кухненски кът, баня и тоалетна, с максимален капацитет от 6 човека. Стаите са безупречно поддържани и чисти.От терасата гостите ще могат да се наслаждават на прекрасната гледка към язовира и околностите. Вилата приема гости целогодишно, като районът предлага множество възможности за забавления и спорт на открито.

С възможност за наемане на три вили в непосредствена близост - Вила "Михаела", Вила "Канадска", Вила "Алпийска" с общ капацитет 19 души.


Еднофамилна двуетажна вила "Алпийска"с дърворезба

Вилата се намира на 50 метра от центъра на курортен комплекс Цигов чарк до хотел "Орбита" сред дъхава борова гора и само на 200 метра от язовир „Батак”. Походяща е за всеки сезон. Предлага на своите посетители хол, кухненски кът, баня и санитарен възел на първия етаж, както и просторна спалня  на втория. Тук всеки ще бъде посрещнат топло и настанен удобно. Максималният капацитет на вилата е 4 човека. Тук чистота, необезпокояваният сън и пълноценната почивка са гарантирани. Разполагате с чудесни условия за лов, риболов, спортен и екотуризъм.

С възможност за наемане на три вили в непосредствена близост - Вила "Михаела", Вила "Канадска", Вила "Алпийска" с общ капацитет 19 души.